Comenzi si livrari

Cum comand

Comenzile pe site-ul nostru se pot realiza:

  • online fara creare cont; adauga produsele in cos, completeaza detaliile de facturare si livrare, selecteaza modul de plata si plaseaza comanda; astfel nu se vor salva datele completate;
  • online cu creare cont; creeaza cont, adauga detaliile necesare pentru finalizarea comenzii si plaseaza comanda; astfel se vor salva datele completate, iar pentru a plasa o noua comanda este nevoie doar de inregistrarea pe site cu adresa de mail si parola;
  • pe e-mail; prin trimiterea unui e-mail cu datele de facturare, detaliile legate de livrare, nume persoana contact si numar de telefon.

In cazul in care doriti sa modificati comanda efectuata va rugam sa ne informati telefonic la numarul 0722 599 007 sau sa ne trimiteti un email la adresa office@carnavalfiesta.com.

Cum platesc

Preturile prezentate in magazinul online www.carnavalfiesta.ro includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare.

Exista trei modalitati de plata pentru produsele comandate:

  • numerar sau card; puteti achita numerar sau prin card contravaloarea comenzii la sediul societatii Carnaval Fiesta din Bulevardul Ferdinand I, numarul 51A, sector 2, Bucuresti, in momentul ridicarii coletului;
  • prin ordin de plata; dupa ce ati primit factura proforma pentru comanda dumneavoastra, puteti achita prin ordin de plata iar in momentul in care primim confirmarea de plata, produsele sunt livrate catre dumneavoastra;
  • ramburs la primirea produselor; contravaloarea comenzii se achita reprezentantului firmei de curierat; aceasta modalitate de plata poate fi utilizata in cazul in care produsele comandate vor fi livrate prin Fan Courier; pe langa valoarea produselor se va plati suplimentar si taxa de transport.
  • card online

Cum se livreaza

Livrarile se realizeaza in colaborare cu firma de curierat Fan Courier.
Mai jos sunt prezentate tarifele pentru livrarea coletelor:

  • Gratis pentru comenzi mai mari de 450 lei
  • 15 lei pentru livrare colete in Bucuresti si in reteaua nationala Fan Courier;
  • 36 lei pentru expeditiile cu km suplimentari, in afara retelei Fan Courier;

Livrarea produselor se poate realiza in Romania, in zona de acoperire Fan Courier.
Pentru a vedea zonele de acoperire Fan Courier va rugam sa accesati urmatorul link:

Locatii FanCourier 

Comanda dumneavoastra efectuata pe site in aceeasi zi pana la ora 15:00, va fi procesata si livrata in maxim 24 ore. Programul de livrare Fan Courier luni-vineri este 09-17. Coletele pot fi livrate si sambata, program livrare: 09-14. Va informam faptul ca livrarea in ziua de sambata se taxeaza suplimentar, 8 lei in plus costului standard. Daca ati comandat in weekend, comanda dumneavoastra va fi livrata marti.

Cum returnez

Pentru comenzile online, in conformitate cu legislatia romana, clientul are dreptul sa notifice in scris Carnaval Fiesta ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.

Va rugam sa ne trimiteti cererea dumneavoastra pe adresa de e-mail office@carnavalfiesta.com sau sa ne contactati telefonic 0722 599 007 pentru a va prelua cererea de retur.

Returnarea produselor trebuie sa se faca in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti aflate in vigoare. Taxa pentru retur este 12 RON, iar valoarea returului va fi returnata in contul clientului in 2 – 4 zile de la data primirii coletului.

Conform prevederilor OUG 34/2014 Art.16 Carnaval Fiesta isi rezerva dreptul de a nu accepta returul ciorapilor care, din motive de igiena, nu pot fi returnati.